Loopbaanbegeleiding

Heeft u al langer het gevoel dat u niet meer vooruit komt in uw huidige baan? Speelt u al geruime tijd met de gedachte dat het tijd wordt voor iets anders?
Zegt u dat u tevreden bent, maar wilt u diep van binnen misschien iets heel anders? Wellicht droomt u er van om iets voor uzelf te beginnen als zelfstandig ondernemer, of vindt u dat u het wat rustiger aan moet gaan doen vanwege de kleinkinderen.

Op zoek naar een nieuwe impuls?

Ook zonder dat uw baan op de tocht staat, kunt u behoefte hebben om eens stil te staan bij uw loopbaan. Sluiten uw kwaliteiten en wensen nog voldoende aan bij uw huidige werk? Wat zou u willen? Welke mogelijkheden en kansen liggen er nog voor u in het verschiet?

Jij Aan Zet helpt u bij uw oriëntatie en bij het maken van keuzes.

Onze coaching geeft u een beter inzicht in het verloop van uw loopbaan tot nu toe, in de keuzes die u heeft gemaakt en de mogelijke hindernissen die u hebt ondervonden.
Ook uw kwaliteiten, drijfveren, wensen en mogelijkheden komen tijdens een aantal gerichte gesprekken uitgebreid aan bod.

Op basis van de bij ons opgedane inzichten bent u in staat bewustere eigen keuzes te maken en uw werk en leven een nieuwe impuls te geven. U bent in staat bewust de deur naar het oude te sluiten en bewust de deur naar het nieuwe te openen.