Kies er samen met ons voor om te doen waar je goed in bent!

Jij Aan Zet

Jij Aan Zet re-integratie is een bedrijf met 40 jaar ervaring op het gebied van begeleiding en coaching naar werk en/of zelfstandigheid. Wij bieden jou de ideale combinatie van motivatie en re-integratie naar werk. Wij leren jou hoe je duurzaam verder kunt op de arbeidsmarkt.

Wij gaan op zoek naar de basis ingrediënten voor geluk in zowel leven als werk. Je wordt intensief begeleid bij het zoeken naar een passende baan, het benoemen van competenties en het vinden van verbondenheid met anderen. Wie werk heeft dat daaraan voldoet, is gemotiveerder, fysiek fitter, geestelijk gezonder en productiever.

De coaches van Jij Aan Zet re-integreren voor de klanten van gemeenten, UWV en bedrijven.

Nico Tuip

Ik ben Nico Tuip ex-beroepsmilitair, veteraan en mede-eigenaar van Jij Aan Zet re-integratie en coaching.

Na 37 jaar bij Defensie ben ik in aanraking gekomen met een groot re-integratie bedrijf. Bij dit re-integratie bedrijf mocht ik de opleiding van gedragstrainer en re-integratie-coach volgen die ik succesvol heb afgesloten.

Hierna heb ik gewerkt als gedragstrainer voor de gemeenten Oss, Utrecht, Helmond en Waalwijk. Mijn specialiteit is het geven van een cognitieve gedragstraining aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Hiernaast train en coach ik mensen die zijn of dreigen vast te lopen.

Hiervoor zet ik passende programma’s in op het gebied van activering, competentieontwikkeling, bemiddeling, plaatsing en detachering. Door de persoonlijke aanpak krijgen de kandidaten een betere toekomstverwachting en creëren zij zelf nieuwe kansen waarbij geluk het hoogst haalbare is.

De kern van de oplossing ligt in het feit dat deelnemers zelf in beweging komen, door de omgeving, programmastructuur en groepsdynamiek die tijdens het programma wordt gecreëerd. Hierbij leren de deelnemers – via de cognitieve gedragstraining – anders naar de wereld te kijken, anders te denken en zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Motivatie verhogen door training en reflectie      

Ongemotiveerd gedrag door middel van training en interventies ombuigen naar gemotiveerd gedrag. Door middel van verschillende workshops en interventies, krijgt de deelnemer zelfinzicht en de drang zich te willen verbeteren door mee te willen doen. Vanwege maatwerk en empathie van de trainer voelt de deelnemer zich serieus genomen en gerespecteerd, dit gevoel is nieuw en hij voelt zich hier prettig door.

Mijn boodschap; De wereld ligt vol cadeautjes, je moet alleen bukken om ze op te rapen!

Marc Bocken

Mijn naam is Marc Bocken, mede-eigenaar van Jij Aan Zet re-integratie en coaching. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling, coaching en begeleiding. Ik heb gewerkt als loopbaanbegeleider van technisch personeel bij ingenieursbureaus,  bemiddelaar van groepen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, trainer van daklozen en ex-delinquenten en coach van ex-drugsverslaafden. Ik wordt ingehuurd door bedrijven die samenwerken met UWV en Gemeenten en door bedrijven die zich specialiseren in 2e spoortrajecten.

Ik werk samen met ervaren coaches die hun sporen in de re-integratiebranche ruimschoots hebben verdiend. Wij begeleiden mensen vanuit het principe dat er voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt is. Wij geloven in het activeren van mensen en het bieden van nieuwe perspectieven op hun mogelijkheden.

Kies er samen met ons voor om te doen waar je goed in bent!

Rob Hendriks

Mijn naam is Rob Hendriks, na zo’n 2 decennia werkzaam te zijn geweest als sales(manager) in de IT branche heb ik enige tijd geleden het roer geheel omgegooid. Vanuit de commercie ben ik overgestapt naar het meer sociale domein met het oogpunt om mensen te helpen, met mijn (levens)ervaring en als sales(manager), het beste uit zichzelf te halen.

Ik begeleid werknemers intensief bij het vinden van een baan vanuit het principe dat er voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt is. Ik geloof in het (opnieuw) activeren van mensen en het bieden van nieuwe perspectieven op hun mogelijkheden, talenten en competenties. De aanpak die ik hanteer gaat nét die stap verder.

Na het opstellen van een CV en motivatiebrief volgt het solliciteren maar ik begeleid de kandidaat, indien gewenst, naar potentiële werkgevers maar ook naar het UWV en Gemeenten.
Aan het duurzaam integreren van de werknemer en de nazorg behorende bij een 2e spoor-, outplacement- en een coaching traject hecht ik grote waarde.

Elke reis start met een eerste stap!

Bent u hierdoor geïnteresseerd wat wij voor U kunnen betekenen?

Op deze site kunt je lezen wat wij doen en vooral ook hoe we dat doen.
Wil je een persoonlijke toelichting op al onze diensten bel dan naar:
 013 – 2340887 of mail naar info@jazreintegratie.nl