UWV

Modulaire re-integratiediensten

Wil jij weer actief zijn en meedoen in de maatschappij? Weet je niet hoe je dat voor elkaar moet krijgen? Heb je daarbij hulp nodig? Jij Aan Zet helpt je graag.

We kijken naar jouw situatie en zorgen ervoor dat jij weer kunt deelnemen aan de maatschappij.

Je komt voor ‘Modulaire Re-integratiediensten‘ in aanmerking als je een Wajong-, WGA-, ZW- of WW (WGA <35%) uitkering hebt van het UWV.

Werkfit trajecten

Als je al een tijd uit de running bent is het in het vaak lastig om zelf een passende baan te vinden! Soms moet je nog werken aan jezelf voordat je weer kunt werken.  

Wij helpen jou graag hierbij met een “Werkfit traject“. 
Wij zorgen voor duidelijkheid en structuur en hierdoor kun je ook (later) weer gaan werken of doe je tijdelijk vrijwilligerswerk om ervaring op te doen.

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Zijn er wel mogelijkheden voor mij?
Wij helpen jou aan de antwoorden op deze vragen. Onze coaches staan voor je klaar.

Je kunt een “WERKFIT traject” krijgen als je een Wajong-, WGA-, ZW- of WW (WGA <35%) uitkering hebt van het UWV. 

Naar werk

Als je het Werkfit traject succesvol hebt afgesloten en je bent klaar om op zoek te gaan naar een baan dan is er een “Naar Werk” traject mogelijk!
In dit traject ga je samen met ons kijken waar jij kan en wil werken. We kijken altijd naar wat je wilt en wat je kunt en hebben hiervoor uitstekende coaches in huis die je daarmee helpen. We zorgen voor een zo goed mogelijke match voor jou en je werkgever. Het doel is het vinden van een duurzame waarin jij je prettig voelt en waar jij past. 

Je kunt een Naar WERK traject krijgen als je een Wajong-, WGA-, ZW-, of WW(WGA <35%)-uitkering hebt van het UWV.